Hur är livet på Hantverket?
− Superbra, det känns som att den här krogen är som gjord för mig. Det är fokus på hantverket och jag kan fortsätta med min egen grej samtidigt som vi tar det ett steg längre. Vi vill vara intressanta, med en egen stil. Jag har med mig två souschefer och en restaurangchef från Görvälns slott, vilket är tryggt och kul. De känner mig utan och innan.
Hur blir den nya menyn?
− Det brukar titta på Kniven mot strupen, och där får krögarna alltid rådet att banta ner menyn en massa. Nu gör jag tvärtom! Vi kommer köra 22-23 rätter, så det kommer bli en total omstart 22 februari. Man ska kunna ta in 4-5 rätter för att testa, så det kommer inte att vara så fruktansvärt dyrt heller.
Det verkar som att du nu får den sociala biten tillgodosedd ordentligt?
− Ja verkligen, nu jobbar vi i ett öppet kök och har platser direkt i köksbaren. Jag älskar den sociala miljön, snacket, att få kontakt med gästerna. Det ska vara stimmigt och stökigt, och jag kommer inte att regissera mig själv. Sitter vi i skiten kommer folk att se det − är vi glada eller arga i köket kommer det att märkas. Hantverket ska vara ambitiöst, men ingen fine dining. Det kommer att vara hårdrockspuls i köket under service.