Årets restaurang
Adam/Albin, Stockholm
Bhoga Restaurang, Göteborg
Daniel Berlin Krog, Skåne Tranås
Ekstedt, Stockholm
Esperanto, Stockholm
Frantzén, Stockholm
Fäviken Magasinet, Järpen/Åre
Gastrologik, Stockholm
Ichi, Stockholm
Koka, Göteborg
Oaxen Krog, Stockholm
PM & Vänner, Växjö
Restaurang Vollmers, Malmö
Årets Banbrytare
Gastronaut Catering, Stockholm
Rutabaga, Stockholm
Stedsans in the Woods, Hyltebruk
Unn, Stockholm
Årets Stjärnskott
Boo Natur, Örebro
Ichi, Stockholm
Köket Falkenberg, Falkenberg
Unn, Stockholm
Årets Serviceupplevelse
Adam/Albin, Stockholm
Bloom in the Park/ Embassy of Sagrantinia, Malmö
Frantzén, Stockholm
Taxinge Krog, Nykvarn
Årets Dryckesupplevelse
Ambar, Stockholm
Bhoga Restaurang, Göteborg
Folii, Stockholm
PM & Vänner, Växjö
SAV, Tygelsjö
Unn, Stockholm
Winery Kitchen, Stockholm
Årets Merroir Award (premierar en restaurangrörelse, som förnyat och eller fördjupat förhållningssättet till marina råvaror)
Esperanto, Stockholm
Fäviken Magasinet, Järpen/Åre
Kvarkenfisk, Umeå
Tak och Unn, Stockholm
Årets Terroir Award (En hyllning till det ursprungliga) – i samarbete med Coop
Boo Natur, Örebro
SAV, Tygelsjö
Stedsans in the Woods, Hyltebruk
Taxinge Krog, Nykvarn
Årets hållbara gastronomi – i samarbete med Krav
Eco by Strandnära, Mörbylånga
Kalf & Hansen, Stockholm
Lilla Bjers Gårdskrog, Visby
Restaurang Volt, Stockholm
Årets värt en resa
Staden Falkenberg
Taxinge Krog, Nykvarn
Villa Strandvägen, Ystad
Restaurang Yr, Borgafjäll
Årets Hjärtekrog
Familjen,Göteborg
Far i Hatten, Malmö
Fjällpuben, Åre
Svartsö Krog, Svartsö
Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen – i samarbete med Livsmedelsföretagen
Pastejköket
Roots of Malmö
Tweek
Jesses Deli
White Guide har funnits i fjorton år. White Guide ger också ut en kaféguide, en dansk guide och en nordisk guide, både tryckta och digitala.