Pastry chef, Demi souschef och ännu fler spännande tjänster på Viking Line
Viking Line
Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket.
Delar du vår passion för gastronomi?
Om du är yrkeskunnig och vill utvecklas i ditt yrke, om du är en serviceinriktad lagspelare och ser köket som en enhet, om du trivs att jobba i högt tempo under längre perioder varvat med många lediga dagar – då kan ett jobb ombord passa just dig.
Vi har arbetat fram en ny köksorganisation på M/S Viking Cinderella och söker nu:
- Pastry chef som kan leda och utveckla arbetet kring dessertmatlagningen ombord.
- Demi souschef med helhetsansvar för strategiskt viktiga stationer, till exempel fiskspis, köttspis, gruppspis, personalmat, buffé, förrätter och grill.
- 1:e kockar & kockar som sköter förberedelser och tillagning av all varm och kall mat ombord.
- 1:e Cateringbiträde med ansvar och översikt över personalmässen.
Hos Viking Line hittar du en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år. Vi har stark tro på framtiden – vårt nya fartyg kommer i trafik 2021. Arbetskläder ingår och du bor i egen hytt. Personalen har tillgång till eget gym och bastu ombord.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 10 februari. Ansök och läs mer på https://www.vikingline.se/kontakt/jobb/ombord/