Annons
Annons

Food and Beverage Manager

Scandic Grand Central

Till vårt New York-inspirerade hotell med tydlig musikprofil, som tillsammans med Vasateatern är ett one-of-a-kind-hotell med konserter, spelningar, restauranger och barer i centralt cityläge, söker vi nu en Food and Beverage Manager.

På Scandic Grand Central, mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation, möts du av 391 hotellrum och en urban atmosfär där det alltid händer något i våra barer och restauranger. Här smälter musik, myller och konst samman till något mycket mer än bara en hotellövernattning. Vår egen teater, den praktfulla Vasateatern, är en magnifik scen för storslagna events, shower och konserter med plats för upp emot 900 personer.

Rollen
Som Food and Beverage Manager på denna fantastiska anläggning kommer du att ansvara för att våra gäster och besökare erbjuds fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Du kommer att ha ett helhetsansvar för avdelningarna bar, restaurang, kök, frukost, bankett.

I rollen som Food and Beverage Manager kommer du att ingå i hotellets strategiska ledningsgrupp och du rapporterar till General Manager.

Vem du är
Du är en dokumenterat god ledare med helhetsperspektiv som inspirerar din omgivning och ständigt arbetar för att utveckla såväl dig själv som dina medarbetare. Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda ditt team genom dem.

Du kommer förmodligen från en motsvarande roll i servicebranschen där du under några år lett stora diversifierade team till framgång. Att utarbeta, implementera och följa upp långsiktiga mål likväl som att arbeta med månatligt prognosarbete är något du är van vid, och vid sidan av ditt brinnande intresse för ett inkluderande ledarskap drivs du av att nå finansiella resultat.

Eftersom vi på Scandic sätter stort fokus på hållbarhetsfrågor och arbetar aktivt med att minimera vår påverkan på miljön ser vi såklart att dessa frågor även ligger dig varmt om hjärtat.

Ansökan och kontakt
Känner du igen dig? Då vill vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt urval löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens slutdatum.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Susanne Helleberg som är General Manager för Scandic Grand Central via epost: susanne.helleberg@scandichotels.com eller på telefon: 070-973 52 14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02