Annons
Annons

Utesäljare

Helio

Att jobba med uthyrning och försäljning på Helio betyder att du är en ambassadör för framtidens kontor och coworking. Ingen dag kommer vara den andra lik, och du kommer vara på språng mellan våra 10 olika coworking spaces i Stor-Stockholm.

Ena dagen är det ett amerikanskt börsbolag som letar Sverige-kontor, en annan dag en food-tech-startup och den tredje dagen visning för ett tvådagarsevent för Discovery. Du har ansvaret för att det första intrycket av oss är i världsklass och att konvertera ett nyfiket lead på kontor eller event hela vägen till en supernöjd medlem eller kund.

Våra leads kommer via chatt, hemsida, kontorsmäklare, eventbolag, email och telefon och vi jobbar med en strukturerad sälj-funnel där du har kontinuerlig kontakt med dina kollegor i både sälj-teamet och ute i driften för att säkerställa de bästa möjliga visningarna. Du har också ansvar för uppsökande försäljning och har förmåga att bygga egna affärer från start till mål.

Med Helio vill vi skapa världens bästa ställe att ha sitt kontor eller möte/event på, och du kommer att hamna mitt i ett motiverat gäng med kollegor som tar sin uppgift på fullaste allvar – och med en klackspark när det behövs!

Kvalifikationer
Hos oss kommer du:
• Att vara en stolt ambassadör för Helio
• Att göra de bästa visningarna på coworking- och eventmarknaden och ta affärer från visning ända till mål
• Jobba med uppsökande försäljning via egna nätverk och research
• Att vara en del av ett snabbt växande bolag på en helt ny marknad med massor av spännande medlemmar och kunder

Vem är du
• Du är strukturerad, målinriktad och har dokumenterad erfarenhet av fråmgångsrik försäljning i tidigare roller
• Du har jobbat med uthyrning eller B2B-försäljning under minst 3 år och har ett track record av att växa försäljning mot ambitiösa budgetmål
• Du är nyfiken, service-inriktad och duktig på att bygga relationer både IRL och över telefon, chatt och email
• Du har stor vana vid att arbeta i CRM-system, Slack, chatt-klienter och affärssystem sedan tidigare.
• Du är bra på uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vi har många internationella kunder där kommunikationen sker på engelska.

Hos oss kommer du att
• Bli en del av ett snabbt växande företag där du kommer att stora möjligheter att påverka din egen roll och utveckling i företaget. • Vi växer 35% under 2024 med lönsamhet.
• Vara med på insidan av ett globalt skifte i hur kontoret kommer att se ut i framtiden
• Bli en del av vårt gäng med roliga kollegor, regelbundna AWs och aktiviteter
• Bli anställd på schyssta villkor med kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och allt annat du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

Ditt kontor är mitt i Stockholm på huvudkontoret vid Hötorget, men huvuddelen av din vecka kommer att tillbringas där visningarna sker.

Anställningen är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Din närmaste chef är Daniel Sterley, Säljchef. Ersättningen har en fast och en rörlig del.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte innan du skickar in. Vi kommer att göra enklare kunskap- och personlighetstester för den här positionen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02