/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FStrawberry_BL.jpg)
Nytt event hjälper Strawberry att hitta framtidens talanger
NYHETER. För första gången har 13 av hotellkoncernens verksamheter i Göteborg gått samman för att genomföra ett gemensamt rekryteringsevent – Strawberry Talent Hunt.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2Fpm_BL.jpg)
PM & Vänner prisas för sina viner
NYHETER. Växjökrogen PM & Vänner lockar gäster från hela världen som vill testa deras noga utvalda viner. Deras välfyllda vinkällare fick nyligen fyra fina priser.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FPizza.jpg)
Napolitansk succé i Dalarna
NYHETER. Han hoppades kunna sälja 30 pizzor om dagen. Det blev 130. Nu tar Edvin Gustafsson in personal till Älvestrands Pizza & Café som fyller ett år.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FHyatt-place.jpg)
Nu öppnar Skandinaviens första Hyatt Place – i Göteborg
NYHETER. Besöksliv fick ett samtal med hotelldirektören Nina Fors på Hyatt Place Gothenburg Central – peppad inför öppning av Skandinaviens första Hyatt Place hotell.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FNYsofiero_BL.jpg)
Per Dahlberg om hedersuppdraget på Sofiero Slott
NYHETER. Krogprofilen Per Dahlberg har snart avverkat sitt första år som restaurangchef på Sofiero Slott. Med känsla för platsens historia har han satt tonen i den nyrenoverade slottsrestaurangen.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FFlorencia_BL.jpg)
”Jag älskar mitt team”
NYHETER. Svensk- argentinska kocken Florencia Abella, kökschef på restaurang Ekstedt, har fått utmärkelsen ”Chef of the year” av Falstaff Nordic. Besöksliv har besökt det prisbelönta köket.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2Fpontus_BL.jpg)
Pontus Frithiof är dubbelt aktuell
NYHETER. Pontus Frithiof har tagit över restaurangverksamheten på Bro Hof Slott Golf Club. Samtidigt har krögaren och restaurangentreprenören öppnat sin första restaurang utanför Sverige.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2Fskutskepparn_BL.jpg)
Hennes vilja och mod skapar arbeten på Höga kusten
NYHETER. I ett försök att hjälpa byns flyktingar gav sig Rhode Häggblad in i besöksnäringen. Nu är det viljan att stötta hembygden som håller henne kvar.