Clarion Collection blir Home Hotel
NYHETER. Med hemkänsla i fokus byter Clarion Collection tillbaka till sitt ursprungliga namn, samtidigt startas ett nytt koncept. – Det känns som att komma hem, säger Petter Stordalen.
”Det är ett drömjobb”
KARRIÄR. Krögaren och prisbelönta kocken Frida Ronge har skapat flera framgångsrika restaurangkoncept för Strawberry. Nu är hon kreativ ledare för hållbara matupplevelser.
Visitas viktigaste frågor 2025
NYHETER. När Visitas vd Jonas Siljhammar blickar framåt står nya kollektivavtal i fokus. Men han spår också att hyres- och säkerhetsrelaterade frågor kommer att stå högt på agendan.
Carlias satsning ska få hela Uddevalla att leva
NYHETER. Uddevalla får en ny pulshöjande besöksdestination när Carlia Hotel & Resort storsatsar på nytt spa och en takbar med imponerande utsikt.
Steampunk Bar – ett ångande koncept
REPORTAGE. Viktoriansk science fiction, 500 sorters gin och ett rökigt laboratorium i källaren. John Söderberg och hans föräldrar driver två av Göteborgs mest spektakulära krogar.
Gekås Ullared gynnas av lågpristrend
NYHETER. Efter en ovanligt stark höst laddar Gekås Ullared inför det nya året. Restaurangdelen har byggts ut och nu väntar både nya karuseller och en ny boendeanläggning.
First Camp samlar in rekordbelopp till välgörenhet
NYHETER. I tre år har First Camp engagerat sig för att utrota världshungern tillsammans med Plan International. Årets insamling är avslutad och succén är ett faktum.
Fem trender 2025 enligt Visit Sweden
NYHETER. ”Phygitala” matupplevelser, AI-hjälp och hotell utan övernattning – Visit Sweden kartlägger de trender som kommer att forma resenärernas planer 2025.