Annons
Strawberrys tech-chef prisas för digital innovation

Strawberrys tech-chef prisas för digital innovation

NYHETER. Strawberry storsatsar på nya digitala lösningar för att förbättra gästupplevelsen och effektivisera verksamheten. Tech-chefen Kari Anna Fiskvik prisas som Årets CIO på Hotel Technology Forum (IHTF) Europe.

Annons
Nytt avtal ska prioritera trogna medarbetare

Nytt avtal ska prioritera trogna medarbetare

NYHETER. Besöksnäringen har länge dragits med problemet att för få utbildar sig för att arbeta och stanna kvar i branschen. Det var en av sakerna som Visita ville komma till rätta med i årets avtalsrörelse.

Annons
Varma rätter för kalla nordbor på nyöppnade Juno

Varma rätter för kalla nordbor på nyöppnade Juno

NYHETER. Den 3 april slog medelhavsbrasseriet Juno upp portarna vid Fridhemsplan i Stockholm. Besöksliv kollade läget med restaurangchefen Marcos Campos inför öppningen.

”För mig är brunch ett socialt sammanhang”

”För mig är brunch ett socialt sammanhang”

NYHETER. Den omtyckta brunchen gör comeback på Courtyard by Marriott. Hotellkedjans amerikanska rötter lyser igenom i konceptet: brunch i New York-stil. Yes, det vankas Reuben sandwich!

Tiden är mogen för Svennepizzan

Tiden är mogen för Svennepizzan

NYHETER. Medlemskap, låga priser och möjligheter för unga entreprenörer i branschen. Så ska Fredrik Mattssons nya restaurangkoncept Svennepizzan förändra den svenska pizzaupplevelsen.

Carina Brydling inspireras av det nordiska skafferiet

Carina Brydling inspireras av det nordiska skafferiet

KARRIÄR. Carina Brydling från The Wood Hotel by Elite i Skellefteå sätter matkonceptet för nya Fe på Elite Hotel Frost i Kiruna som öppnar den 11 maj.

9676

Så många följare har Besöksliv på Facebook

Annons