/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FKari-Anna-Fiskvik-.jpg)
Strawberrys tech-chef prisas för digital innovation
NYHETER. Strawberry storsatsar på nya digitala lösningar för att förbättra gästupplevelsen och effektivisera verksamheten. Tech-chefen Kari Anna Fiskvik prisas som Årets CIO på Hotel Technology Forum (IHTF) Europe.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2Favtal_BL.jpg)
Nytt avtal ska prioritera trogna medarbetare
NYHETER. Besöksnäringen har länge dragits med problemet att för få utbildar sig för att arbeta och stanna kvar i branschen. Det var en av sakerna som Visita ville komma till rätta med i årets avtalsrörelse.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2Fseason_BL.jpg)
Nybyggt hotell öppnar på Ekerö
NYHETER. Helt nybyggda Season Hotel slår snart upp portarna på Ekerö utanför Stockholm. Bakom satsningen står tre lokala entreprenörsfamiljer.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FEriksberg_BL.jpg)
”Jag kunde inte motstå jobbet”
KARRIÄR. Malin Franck, som har en lång och gedigen erfarenhet från besöksnäringen, är ny vd för prisbelönta Eriksberg i Blekinge.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FJuno_BL.jpg)
Varma rätter för kalla nordbor på nyöppnade Juno
NYHETER. Den 3 april slog medelhavsbrasseriet Juno upp portarna vid Fridhemsplan i Stockholm. Besöksliv kollade läget med restaurangchefen Marcos Campos inför öppningen.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FBrunch.jpg)
”För mig är brunch ett socialt sammanhang”
NYHETER. Den omtyckta brunchen gör comeback på Courtyard by Marriott. Hotellkedjans amerikanska rötter lyser igenom i konceptet: brunch i New York-stil. Yes, det vankas Reuben sandwich!
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FFotoJet-10.jpg)
Tiden är mogen för Svennepizzan
NYHETER. Medlemskap, låga priser och möjligheter för unga entreprenörer i branschen. Så ska Fredrik Mattssons nya restaurangkoncept Svennepizzan förändra den svenska pizzaupplevelsen.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FBrydling_BL.jpg)
Carina Brydling inspireras av det nordiska skafferiet
KARRIÄR. Carina Brydling från The Wood Hotel by Elite i Skellefteå sätter matkonceptet för nya Fe på Elite Hotel Frost i Kiruna som öppnar den 11 maj.