”Gästerna ska känna ett pirr i magen”
KARRIÄR. Han har haft New York, Oslo och Berlin som hemarena och utvecklat flera internationella restauranger. Nu har Nicolas Facchin landat rollen som källarmästare och Food Beverage Manager på Gränsö slott.
KARRIÄR. Han har haft New York, Oslo och Berlin som hemarena och utvecklat flera internationella restauranger. Nu har Nicolas Facchin landat rollen som källarmästare och Food Beverage Manager på Gränsö slott.
KARRIÄR. Kolmårdens vd Chrisitne Karmfalk tar sig nu an ytterligare ett projekt. Hon kommer även tillträda som vd för Skara Sommarland.
NYHETER. Redan andra dagen på jobbet blev mer händelserik än Emma Keenan räknat med, när hon tillträtt som ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås.
KARRIÄR. Efter många år i nöjesbranschen har Victoria Larsson sadlat om till Destination director för Hesselby slott, där hon vill att all verksamhet ska genomsyras av musik.
KARRIÄR: SkiStar fokuserar på ett nytt affärsområde och tillsätter Tobias Ekman som affärsområdeschef.
KARRIÄR. Efter några år i kontors-exil och med en ständig längtan tillbaka till köket återvände Fredrik Juhlin nyligen till sin gamla arbetsplats – Ulfsunda slott, som köksmästare.
KARRIÄR. Panos Papadopoulos ser likheter mellan modevärlden och restaurangbranschen.
KARRIÄR. Inför vintersäsongen förstärker Holiday Club Åre organisationen med Jan Ölander som Food & Beverage Manager.
KARRIÄR. Maria Valentin, en av bilbranschens mäktigaste kvinnor, återkommer till besöksnäringen som distriktsdirektör för de 15 hotellen i Scandic Stockholm Circle.
KARRIÄR: Vladimir Janjin är Färgfabrikens nya kökschef. Förkärleken för matlagning växte fram i tidig ålder då han ofta följde med sin mormor när hon jobbade på en restaurang.