”Besöksnäringen ses allt mer som en av de viktigaste näringarna”
PÅ NYTT JOBB. Efter jobb som naturguide och skidlärare vill Sara Widesjö dela med sig av sitt stora intresse på ett nytt sätt – som Bromöllas första turismstrateg.
PÅ NYTT JOBB. Efter jobb som naturguide och skidlärare vill Sara Widesjö dela med sig av sitt stora intresse på ett nytt sätt – som Bromöllas första turismstrateg.
PÅ NYTT JOBB. Destination Lofsdalens nya vd Lotta Anestedt kryssar för en ruta på sin bucket-list.
PÅ NYTT JOBB. Hennes väg in i krogbranschen har varit lång och snirklig. Nu har Helena Rex landat som operativ chef på Brasseriegruppen, och här vill hon bli kvar. Länge.
MITT I KARRIÄREN. Camilla Garcia klev in på Grand Hôtels spaavdelning för 16 år sedan. Under dessa 16 år har hon sett spavärlden förändras och har inga som helst planer på att byta arbetsplats.
PÅ NYTT JOBB. När vädret är som bäst jobbar hon på vingården Terrenos säsongsbetonade restaurang i Toscana. Lagom till vintern flyttar hon till samma koncerns vinhotell The Winery i Solna.
PÅ NYTT JOBB. ”Jag vill att andra destinationer om några år kommer snegla avundsjukt på Gotlandsmodellen”.
PÅ NYTT JOBB. Som ny Chief Operating Officer på O’Learys vill Jannicka Jingryd Ericsson förstärka gästernas upplevelse och inspirera personalen.
PÅ NYTT JOBB. För 15 år sedan var Nina Fors med i teamet som öppnade First Hotel G i Göteborg. Nu återvänder hon till hotellet. Denna gång som hotelldirektör.
PÅ NYTT JOBB. Peter Mellin, ny vd på Sodexo, har jobbat på bägge sidor. Det var när han själv köpte Sodexos tjänster som han blev intresserad av företaget.
INTERVJU. Sofia B Olsson styr över Göteborgs mest omtalade krog.