Kocken Lukas Moderatos nya utmaning – i Palma
PÅ NYTT JOBB. Kocken Lukas Moderato är tillbaka på Mallorca där han som 15-åring lärde sig laga mat.
PÅ NYTT JOBB. Kocken Lukas Moderato är tillbaka på Mallorca där han som 15-åring lärde sig laga mat.
PÅ NYTT JOBB. Anneli Rimås är den skolade sångerskan som startade glassföretag som blev vice vd och operativ chef för ett hotell, en stugby och en camping och vattenpark.
NYHETER. Lotta Brattin vill positionera Hobo som en destination för alla dem som aldrig slutar vara nyfikna på morgondagen - både gäster och medarbetare.
PÅ NYTT JOBB. Luleåsonen Andreas Lind tillträder som ny vd för Swedish Lapland Visitors Board. Han vill arbeta för fortsatt ökad omsättning och stötta regionens hjältar.
NYHETER. Anna-Carin Rasmusson ska jobba strategiskt med att ge Ess Groups gäster de bästa upplevelserna.
PÅ NYTT JOBB: Sanna Risberg berättar för Besöksliv om sitt nya jobb som ”front of house” på Frantzéns systerkrog Zén i Singapore.
PÅ NYTT JOBB. För Jacob Dahlberg finns det inget annat alternativ än att jobba inom hotellbranschen. På sitt nya jobb i Östersund ser han stora möjligheter i läget, luften, säsongerna, vidderna, bergen och Storsjön.
PÅ NYTT JOBB. Besöksliv har träffat Bocuse d’Or-medaljören, kocken Jonas Lundgren på en ny drömposition, i Macao.
PÅ NYTT JOBB. Bitte Ferngren är ny HR- och hållbarhetschef på Scandic och hon ser fram emot att arbeta med båda frågorna. ”Ingen av de här frågorna är enkla, men de hänger ihop.”
PÅ NYTT JOBB. Han har höga mål som ny affärsutvecklingschef på Visit Sweden. Bland annat ser Martin Randler stora möjligheter för Sverige att ta täten i digital närvaro.