/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FJosselin-scaled.jpg)
”Jag älskar att få bidra med min energi och kunskap”
KARRIÄR. Josselin Freytes går från jobbet som kökschef på Yalla Rinkeby, ett socialt företag för utlandsfödda kvinnor, till rollen som restaurangchef på La Girafe by Pontus Frithiof på Arlanda.
KARRIÄR. Josselin Freytes går från jobbet som kökschef på Yalla Rinkeby, ett socialt företag för utlandsfödda kvinnor, till rollen som restaurangchef på La Girafe by Pontus Frithiof på Arlanda.
KARRIÄR. Inget serveras på guldfat utan resultat kräver eget engagemang. Det säger Niklas Wede, ny marknads- och affärsutvecklare på Swedish Lapland Visitors Board.
KARRIÄR. Den digitala utvecklingen har gått som en röd tråd genom allt Anna Rosang har gjort. Nu antar hon rollen som Chief Commercial Officer för storsatsande hotellkoncernen Winn Hotel Group.
KARRIÄR. Efter en lång karriär inom restaurangbranschen går Maria Carboni nu över till hotellnäringen. Sedan årsskiftet är hon destinationsdirektör för anrika Ulfsunda Slott och Åkeshofs Slott i Bromma.
KARRIÄR. Viktoria Kleven är stockholmaren som förälskade sig i Gotland och besöksnäringen. Igår tillträdde hon som hotellchef på Best Western Solhem Hotel i Visby.
KARRIÄR. Peter J Skogström är dubbel olympisk mästare och världsmästare i matlagning, blev Årets Kock 2006 och vann Kockarnas kamp 2015. Nu är han ny gastronomisk ledare på Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge.
KARRIÄR. Förra året gick Thomas Wendel över till restaurangbranschen efter 20 år inom retail och hemelektronik. Efter ett år som operativ chef på Pizza Hut har han nu tillträtt rollen som ny vd.
KARRIÄR. På årets första dag klev Sonny Petersson in som ny vd på Steam Hotel – med amerikanska vibes och stort engagemang.
KARRIÄR. I våras återvände Danijela Salov till Stockholm, där hon en gång påbörjade sin karriär i hotellreceptionen. Nu är hon hotelldirektör på cityhotellet Scandic no 53.
KARRIÄR. Kocken Tore Gustafsson, som bland annat arbetat på flera av Köpenhamns topprestauranger, har återvänt till Sverige. För drygt en månad sedan klev han in i rollen som kökschef på Brasserie du Sud i Ystad.