Food & Beverage Manager
Haymarket by Scandic
Haymarket by Scandic inspireras av 1920-talets stilideal parat med dagens kosmopolitiska storstadsliv. Vi låter det storslagna möta det lekfulla och skapar ett spännande möte mellan historia och nutid, gammalt och nytt – Gatsby möter Lady Gaga. Husets originalinteriör har lyfts fram för att återskapa ursprungskänslan. Hotellytan är närmare 16 500 kvadratmeter, fördelat på 401 hotellrum, samt 3 000 kvadratmeter restaurang- och mötesytor med amerikansk cocktailbar, stort café med uteservering vid Hötorget, restaurang med närmare 200 sittplatser samt inte minst en unik event- och mötesvåning.
Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.
Är du vår nya Food and Beverage Manager?
Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare!
Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer.
För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!
Vad är din roll?
- Som ledare hos oss har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål – nöjda gäster!
- Du ingår i Haymarkets ledningsgrupp och rapporterar direkt till General Manager.
- Du ansvarar för utvecklingen av hela Haymarkets produkt med avseende på kvalitet, service, försäljning och resultat.
- Tjänsten innefattar övergripande ansvar för drift av restaurang, bar, café samt mötes & eventvåning.
- Budget- och resultatansvar för ovan angivna avdelningar.
- Ansvar för att rekrytera, leda och utveckla teamet inom det egna ansvarsområdet.
- Ansvar för att medarbetarna känner till och följer Scandics och Haymarkets alla regler, policies och Code of conduct.
Vad har du med dig?
Du har minst gymnasial utbildning, fem års dokumenterad ledarerfarenhet samt tre års erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av budgetering samt goda datakunskaper.
Meriterande är om du har kunskaper i Scandics specifika system och tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta General Manager, Lars Sandberg på telefon 0709-73 54 73 eller maila på lars.sandberg@scandichotels.com. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!