Hovmästare & sommelier
Flädie Mat & Vingård
Flädie Mat & Vingård erbjuder unika miljöer för bröllop, fest och konferens, ett hotell med 27 dubbelrum, festsalar och restaurang. Vårt självklara fokus är skånska råvaror i säsong, gärna hämtade ut skogens skafferi. Vår vingård och vinproduktion skapar unika förutsättningar för vår verksamhet. Vi är ett tvåstjärnigt AWC Star Winery och våra viner har rönt stora internationella framgångar, inte minst i The Swedish Wine Tasting i augusti. Flädie är beläget mellan Lund och Malmö med goda kommunikationer. Kommer du med bil finns gratis parkering.
Vi är en arbetsplats i stark utveckling och söker nu en erfaren och rutinerad hovmästare/sommelier. Du kommer att arbeta som vår restaurangchefs högra hand och ansvara för att vi möter våra gästers högt ställda förväntningar på en mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga, i såväl restaurang som festvåning. Du kommer att arbeta med våra egna och andra producenters viner samt hålla i vinprovningar, guida i vår vingård och vinproduktion.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har fingertoppskänsla för service, är självständig, ansvarsfull och flexibel. Du är en god kollega och lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har erfarenhet från motsvarande tjänst. En sommelier utbildning är meriterande.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring såväl dagtid som kvällar och helger.
Ansökan
Maila din ansökan till Flädie Mat & Vingårds restaurangchef Anette Winther. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Anette via anette@fladiematvingard.se eller telefon 070-937 02 72.
Välkommen med din ansökan!
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook