Annons
Annons

Köksansvarig

Dramatenrestaurangerna

Burgsvik Kulturrestauranger är ett affärsområde inom Burgsvik Group, Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbron i Stockholm samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Vi driver restauranger, festvåningar, matbodar och konferenslokaler, arrangerar fester och event av olika slag, vi firar högtider och jubileum och vi bjuder in till konserter i de vackraste inramningarna landet kan erbjuda. Inom Burgsvik Kulturrestauranger arbetar vi utifrån en kultur med hög tro på varje individ och med stort förtroende för alla våra medarbetare.

Vi söker nu en köksansvarig till primärt Dramatens Personalmatsal och Paus & Garderob verksamheten, cateringar och festvåning där vi inte har daglig verksamhet.

Du ska med stort matintresse vilja vara med och utveckla vår produkt, vara positiv till din läggning, social och älska att ge professionell service och ha en stor portion humor! Vi söker Dig som är ordningsam, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har ett skarpt öga och intresse för att tillgodose gästernas behov, stora som små. Inte rädd för förändringar. Vara kreativ och skapa smakfulla menyer till våra olika försäljningsställen på Dramaten.

Det allmänna uppdraget är att i enlighet med budget leda, driva och utveckla verksamhetens kök/personalmatsal. Det krävs entreprenöriskt blod i ådrorna för att trivas i rollen, och att tillsammans med platschef samt övrigt team fokusera på att bibehålla och även utveckla produkten och maximera Dramatens intäkter genom att:

• Medverka till ett positivt arbetsklimat – utveckla team, skapa driv, engagemang och lojalitet hos våra medarbetare.
• Fokusera på effektivitet – förvalta etablerade och fungerande delar och aktivt identifiera brister och förbättra verksamheten.
• Brinna för gästnöjdhet – Engagera och entusiasmera en professionell organisation som överträffar varje gästs förväntan, oberoende av var i verksamheten gästen befinner sig. Skapa driv och lojalitet hos medarbetarna att ge gästen en positiv restaurangupplevelse.
• Vara lösningsorienterad med ett professionellt förhållningssätt och konstruktivt arbetssätt och tillse att arbetet sker enligt gällande lagar, myndighetskrav, avtal samt policys och rutiner.
• Alltid resultatinriktad – viktigt med flexibelt arbetssätt och lyhördhet för att anpassa verksamheten till omvärldens svängningar såväl som till vädrets växlingar.

Har minst två-tre års dokumenterad erfarenhet av matlagning och leda ett mindre team.

Bra kunskaper inom köksekonomin, inköp, kalkyler och inventering

Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vi behandlar endast ansökningar som uppfyller vår profil.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning, heltid.

Lön: Enligt överenskommelse
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners
Arbetstid: Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helger.

Varmt välkommen med din ansökan samt CV och maila till: rekrytering@dramatenrestaurangerna.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02