Köksmästare
Miss Clara
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F02%2FMissClara_Restaurant_Interior_Beatrice-Graalheim_30.jpg)
I en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader har vi tillsammans med vår favoritarkitekt Gert Wingårdh fått chansen att skapa Miss Clara – ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla. Vårt fantastiska läge i hjärtat av stan är den perfekta utgångspunkten när du ska upptäcka Stockholms alla härliga restauranger, barer och butiker. Hotellet som är medlem i Design Hotels omfattar 92 hotellrum, restaurang och bar.
Miss Clara by Nobis är ett dynamiskt hotell med fokus på hotell-, konferens- och restaurangverksamhet. Food & Beverage är en central del av vårt koncept, och vi söker nu en köksmästare som vill vara med och vidareutveckla vårt nya konferenskoncept samt ta vår á la carte-restaurang Ateneum till nästa nivå.
Om tjänsten
Som köksmästare hos oss ansvarar du för den dagliga driften i köket och leder personalstyrkan med en stabil och inspirerande hand. Vi söker dig som brinner för matlagning, är aktiv i driften och har en tydlig och inkluderande ledarstil. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider, men fokus ligger på dagtid. Du rapporterar direkt till vår F&B Manager och har en viktig roll i att säkerställa kvalitet, effektivitet och arbetsglädje i köket.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ansvara för den dagliga driften i köket
• Skapa menyer i linje med vårt koncept
• Inventering och lagerkontroll
• Bemanning av kök och disk
• Inköp och kostnadskontroll
• Utveckla arbetssätt och matkoncept
Vi söker dig som
• Har minst fem års erfarenhet av en ledande roll i kök, gärna som köksmästare eller kökschef på hotell
• Har stor förståelse för köksekonomi och vet vad som krävs för att driva en lönsam verksamhet
• Är en tydlig och engagerande ledare som skapar och upprätthåller effektiva rutiner
• Har en passion för matlagning och en förmåga att skapa rätter av hög kvalitet inom givna ramar
• Har erfarenhet av verksamheter med många olika delar, såsom konferens, event, á la carte och frukost
Vad vi erbjuder
• En fantastisk arbetsplats inom en koncern med enheter både i Sverige och internationellt
• Möjligheten att bygga och forma ditt eget team
• En dynamisk och pulserande miljö där vi har roligt tillsammans – både med gäster och kollegor
• En plats i hotellets ledningsgrupp, med stora möjligheter att påverka verksamheten
Låter detta som tjänsten för dig? Skicka ditt personliga brev och CV redan idag. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktperson
Christofer Rebenius
Food & Beverage Manager
christofer.rebenius@missclarahotel.com
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook