Annons
Annons

Restaurangchef

STOCKHOLM 1897

STOCKHOLM 1897 är en helt ny satsning på en av Stockholm absolut bästa adresser!

Beläget vid Djurgårdsbron är vi den naturliga platsen där besökare börjar och avslutar sin dag på Djurgården. Hos oss möts du av nybakat från vårt hantverksbageri, klassiska svenska rätter med snaps och möjligheten att upptäcka Djurgården med cykel, trampbåt och bastubad. Vi håller öppet alla dagar, året runt, och söker dig som vill vara en del av en levande plats där mat, traditioner och gästupplevelser står i centrum. Du blir en del av ett engagerat team, där vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär för våra gäster – från morgonens första kaffekopp till kvällens sista snapsvisa

Satsningen är ett samarbete mellan Burgsvik Group och teamet bakom Sandhäxan, Strandhäxan, Frippe- Dramatens bakficka och Dramatenterrassen vilket borgar för nytänkande, tänjda gränser och en krävande men kul vardag.

Vi söker dig som har ett bra måndagshumör, ett stort leende, viljan att genomföra idéer och som älskar bageri och restaurang.

Om tjänsten
I rollen som Restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av vårt bageri och restaurang och säkerställer att våra gäster får en bra restaurangupplevelse. Du kommer att leda ett team av dedikerade medarbetare och säkerställa att verksamheten följer våra höga standarder avseende kvalitet och service.

Ansvarsområden
• Skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö
• Ansvara för hög kvalitet på mat, dryck och service
• Planera och anpassa verksamheten efter säsong och årshjul
• Säkerställa att lagar, myndighetskrav och avtal följs
• Driva försäljning gentemot partners, företag och bokningsbolag
• Säkerställa att vårt catering-erbjudande håller hög nivå
• Hantera schemaläggning och budgetansvar
• Inventering och beställningar
• Optimera intäkter, effektivitet och gästnöjdhet
• Leda och utveckla personalen i samråd med Platschef

Krav och kvalifikationer
• Tidigare erfarenhet av att leda inom restaurangbranschen eller liknande verksamhet.
• Förmåga att arbeta självgående och fatta beslut under press.
• Starkt gästfokus och ett genuint intresse för service och kvalitet.
• Noggrann uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att alla aspekter av servicen är på högsta nivå.
• God förmåga att kommunicera tydligt och effektivt med medarbetare och gäster.
• Vara uppdaterad om trender som både påverkar och inspirerar den totala upplevelsen inom mat och dryck
• Vi ser gärna också att du har erfarenhet från system som Caspeco, Trivec och har attesterat fakturor.

Arbetstid och förmåner
Anställningsform: Heltid
Arbetstid: Varierande, inklusive kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse
Förmåner: Personalrabatter inom koncernen, friskvårdsbidrag och regelbundna möjligheter till vidareutbildning och utveckling.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sök nu
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Vi utvärderar ansökningar löpande och ser fram emot att höra mer om dig.

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Jeanette Simon, jeanette@djurgardsbron.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02