Annons
Annons

Souschef

Lisebergs personalrestaurang Köket

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Nu söker vi en ny kollega- en ny souschef som vill bidra till att Lisebergarna får en god och trevlig matupplevelse under en annars fartfylld arbetsdag!

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på personalrestaurangen KÖKET är du köksmästarens högra hand och ansvarig för menyplanering och daglig driftplanering. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav, du ska även ha god pedagogisk förmåga. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Har du intresse och vana av att arbeta matsmart och med hållbarhetstänk är du rätt person för oss, då vi arbetar med ”Generation Waste”!

Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och har ett genuint servicetänk när du utför ditt arbete. Det är viktigt att du är stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Du behöver även ha god datorvana och vara bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider vilket på Köket innebär att tjänsten är knuten till en året- runt-verksamhet.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta områdeschef Ninni Howard, ninni.howard@liseberg. se tel. 031- 766 70 26 köksmästare Camilla Engström, camilla.engstrom@liseberg.se, telefon 0790-77 35 22. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 23 juli.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ref. nr. 2023/148
Kontakt Ninni Howard 031-766 70 26
Facklig företrädare Mikael Berge, HRF mikael.berge@hrf.net Bosse Nordlander, Kommunal 031-766 74 03 Ewa Woldemar, Unionen unionen@liseberg.se

Sista ansökningsdag 2023-07-23

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02