Annons
Annons

Souschef

SkiStar

I Sälen har vi förmånen att driva två SkiStar Lodge – ett i Hundfjället och ett i Lindvallen. Våra hotell ligger mitt i fjällvärlden och inom våra väggar huserar flera restauranger som erbjuder allt för både stora och små. Vi söker nu engagerade och drivna Souschefs till våra restauranger.

Som Souschef hos oss får du möjligheten att vara med och forma och utveckla de olika matkoncepten på hotellets restauranger. Tillsammans med Kökschefen har du det övergripande ansvaret för att servera våra gäster frukost, lunch, fika och middag. Vi arrangerar event och konferenser av varierande storlek samtidigt som vi välkomnar många privata gäster, vilket betyder att det ofta ett högt tempo i vår verksamhet.

Som Souschef kommer du, med stöd från vår Kökschef, att leda och inspirera vårt köksteam. Det innebär att du är en förebild som visar vägen och uppmuntrar till engagemang och delaktighet bland dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Leda och fördela arbetet i köket
• Laga och servera mat samt ansvara för att maten och servicen håller en hög kvalité
• Säkerställa efterlevnad av hygien- och säkerhetsstandarder
• Tillsammans med Kökschef arbeta med menyplanering och konceptutveckling
• Delaktig i inköp och inventering

Kvalifikationer
Vi söker matkreatörer med en passion för att laga god mat. Du ska trivas att arbeta i verksamheten samtidigt som du, tillsammans med Kökschefen, kan leda och inspirera kökspersonalen. Som individ är du driven och har ett starkt fokus på gästens upplevelse, alltid redo att möta nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är ansvarsfull, strukturerad och ödmjuk i ditt arbete och uppmuntrar till samarbete och engagemang från dina kollegor.

Förkunskapskrav/Utbildning
• Utbildad kock
• Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla köksteam
• Starka ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter

Meriterande
• Erfarenhet från ledande position inom större restaurangdrift
• Erfarenhet från säsongsbetonad verksamhet
• Kunskap om köksekonomi, egenkontroll, miljö och hälsa, etc.
• Kunskaper i Caspeco

Anställningsform
Säsongsanställning i perioden november – april.

Det finns även möjlighet till tillsvidareanställning. Om du är intresserad av en fast anställning året runt, vänligen ange detta i din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02