Annons

Julen allt viktigare för Norrvikens trädgårdar

zoom Julstämning hos Norrvikens trädgårdar i Båstad
Julstämning hos Norrvikens trädgårdar i Båstad
NYHETER. Natursköna utflyktsmålet Norrvikens trädgårdar i Båstad har anor från början av 1900-talet och utmärker sig bland annat med sina unika stilträdgårdar. Och i december väntar årets mest stämningsfulla julevenemang.
Annons

Med Orangeriet restaurang och Salamander Café & bar kan besökare stanna för både lunch och middag och Norrvikens trädgårdar är dessutom en uppskattad plats för bröllop och fest. Under de senare åren har också de omsorgsfullt planerade julborden seglat upp som en av anledningarna att besöka trädgårdarna, tillsammans med de årliga julevenemangen.

– Våra julbord och julevenemang riktar sig både mot privat- och konferensgäster och är väldigt uppskattade bland våra gäster. Orangeriet restaurang smyckas omsorgsfullt av våra duktiga florister och dekoratörer, som skapar en fantastisk julkänsla och stämning, säger Maria Höjer, marknadsansvarig på Norrviken, och tillägger att många företag passar på att kombinera julbordet med en konferens på Norrviken.

– Då finns det också möjlighet att addera säsongsbetonade aktiviteter som till exempel kransbindning med våra dekoratörer och pralintillverkning under ledning av Chocolaterians personal.

Dekorerade trädgårdar

Företag väljer även att kombinera sin konferens med Norrvikens julevenemang som i år går under namnet Juldrömmar. Juldrömmar är ett stämningsfullt jularrangemang med dekorerade trädgårdar och spännande julupplevelser. Evenemanget utlovar allt från gnistrande ljusinstallationer till julaktiviteter och matupplevelser med julens smaker.

Vad gör Norrvikens trädgårdar till en attraktiv mötesplats även för konferenser?

– Platsen i sig adderar ett otroligt värde till konferensgästen. De företag som kommer hit har möjlighet att nyttja parken till kreativa samtal och workshops. Det finns även möjlighet att addera guidade turer i parken och andra värdeskapande aktiviteter.