Årets Kock-finalisten: ”Jag är brutalt mycket underdog”
NYHETER: ”Jag har alltid satt upp mål som uppfattas som snudd på omöjliga”, säger Martin Karlsson, finalist i Årets Kock 2021 och ägare till Grenna Hotell.
NYHETER: ”Jag har alltid satt upp mål som uppfattas som snudd på omöjliga”, säger Martin Karlsson, finalist i Årets Kock 2021 och ägare till Grenna Hotell.
NYHETER. Svenska smaker ska locka gäster att släcka törsten i det fria.
NYHETER. ”Vi vill inte bara ha med de som kan allt om själva hantverket, utan även plocka in de som har erfarenhet av andra aspekter”, säger Anette Rosvall, talesperson Stellagalan.
NYHETER. Därför dröjer återhämtningen av turismen, enligt Visitas chefsekonom.
NYHETER. "Ett viktigt steg i arbetet med att säkerställa kompetensförsörjningen inom besöksnäringen", säger Peter Thomelius, chef kompetensförsörjning på Visita.
NYHETER. Hög beläggning på lyxcampingar inför sommaren.
NYHETER. Två tredjedelar av intäkterna utraderade hos hotellrestaurangerna.
NYHETER. Naturvårdsverket satsar omkring 5,4 miljoner kronor på kunskapsspridning om allemansrätten – viktigt i tider då ett naturnära svemestrande växer i popularitet.
NYHETER. En bra höst räddar inte branschen, varnar krögaren PG Nilsson.
NYHETER. Få firar internationella dagen för hållbar gastronomi. Hotel Bellevue i Hjo hör till undantagen. "Vill gärna jobba så klimatsmart vi kan."