Från kursgård till oas för semesterfirare på bara ett år
NYHETER. "Genom att bredda oss mot den privata marknaden skapar vi förutsättningar att överleva på lång sikt", säger Kadi Upmark, vd för Vår Gård.
NYHETER. "Genom att bredda oss mot den privata marknaden skapar vi förutsättningar att överleva på lång sikt", säger Kadi Upmark, vd för Vår Gård.
NYHETER. Besöksnäringen i Linköping drabbades hårt av pandemin under 2020 visar siffror från Visit Linköping & Co.
KARRIÄR. Carina Brydling flyttar till Skellefteå för att bli Food & beverage manager på The Wood Hotel.
NYHETER. Restauranger som visar fotbolls-EM bör få ha öppet till matchen slutar. Det menar restaurangkedjan O’Learys.
NYHETER. Jonas Siljhammar: "Stoppet slår oerhört hårt mot jobb och företag i hela Sverige och måste lättas omgående"
NYHETER. Krögarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander från bland annat Guide Michelin-belönade restaurang Aloë står bakom hotellrestaurangen på nyöppnade Villa Dagmar.
NYHETER. Nu presenteras det Svenska Konditorlandslaget som bland annat kommer att tävla för Sverige i European Pastry Cup 2022 samt World Pastry Cup 2023.
NYHETER. Nya koncept och aktiviteter har uppstått på Salt & Sill i Bohuslän till följd av pandemin.
NYHETER: ”Vi används som spelpjäser för att ge regeringens coronastrategi legitimitet”, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.
NYHETER. Björn Bergman, vd för Svenska stadskärnor, menar att situationen för entreprenörerna i städerna är katastrofal. ”Mycket av det vi är vana vid kommer inte att finnas kvar när pandemin är över.”