Annons

Solig invigning av renoverad takterrass i Göteborg

zoom FOTO: Nicklas Locksén
FOTO: Nicklas Locksén
NYHETER. Invigningen av den nyrenoverade takterrassen på Avalon Hotel i Göteborg firades med snittar, bubbel, solhäng och musik.
Annons

Vädret kunde inte ha varit bättre när Avalon Hotel förra veckan invigde sin nyrenoverade takterrass och ljumma vindar svepte över mjuka vita solbäddar till tonerna från kvällens dj. Det nya stengolvet är den största förändringen, vilket kompletteras med en ny poolmosaik. Dessutom har terrassen vädersäkrats med ett vindskydd så att gästerna kan utnyttja den oberoende av vädret.

Terrassen har också fått nya utemöbler för att ge maximal komfort och stil för en miljö som ska lämpa sig både för avkoppling och sociala tillställningar.

– Vi ser fram emot att dela denna förnyade plats med våra gäster och är övertygade om att den kommer att ge många minnesvärda stunder, säger Kamilla Grodzki, hotellchef på Avalon Hotel.

Öppen för hotellets gäster

Takterrassen och dess pool är tillgängliga för hotellets gäster varje dag mellan klockan 10–18. Därefter har gästerna som bor i den anslutande penthouse-sviten exklusiv tillgång. Terrassen går även att hyra för event och privata middagar.

– Takterrassen och poolen har alltid varit Avalons signum och den betyder väldigt mycket för oss. Den är vida känd för göteborgarna och synlig från många håll och kanter. I folkmun brukar man inte säga Avalon Hotel utan kallar oss ofta för hotellet med poolen på taket, säger Kamilla Grodzki.