Annons

Yasuragi prisas i World Spa Awards 2024

zoom Eva Ottosson Rask, General Manager.
Eva Ottosson Rask, General Manager.
NYHETER. Yasuragi i Stockholm är vinnare i prestigefyllda World Spa Awards 2024. Med priset i hand, blickar den japanskinspirerade spaanläggningen framåt.
Annons

Det är dags för Yasuragi att än en gång kliva på prispallen. För tredje året i rad tilldelas det japanskinspirerade badet på Hasseludden i Stockholm priset “Sweden’s Best Hotel Spa” vid World Spa Awards 2024 – en utmärkelse de vunnit i denna kategori åren 2019, 2020, 2022 och 2023.  

Framgångsreceptet? Ett serviceinriktat team, säger Eva Ottosson Rask, General Manager på Yasuragi, i ett pressmeddelande:

– Vårt team drivs av en stark längtan att ge människor möjlighet att andas ut, låta axlarna sjunka ned och glädjen ta plats. Jag är så stolt över teamet som tillsammans varje dag skapar den här speciella platsen. Den här utmärkelsen visar på deras stora kompetens och hängivenhet.

Breddar sitt utbud

Utmärkelsen kommer i en tid när den välrenommerade spaanläggningen arbetar med att förfina sitt koncept genom att låta det kretsa ännu mer kring den så kallade ryokan – ett traditionellt, japanskt värdshus med hundraåriga rötter. Ryokan fungerade förr som en kulturell mötesplats där resenärer utbytte seder och berättelser medan de badade och återhämtade sig efter en lång färd. Det är just denna filosofi – en dynamisk get-away med gemenskap och återkoppling i fokus – som ska leda Yasuragi framåt.

Vi ser att dagens gäster längtar efter en mångsidig upplevelse. Vårt erbjudande är lika stort som huset självt, med allt från meditativa stunder i det japanska badet till skratt och gemenskap i karaokeloungen. Hos oss ska man känna att man kan vara sig själv och släppa taget om alla måsten för ett tag.