Hyper Island-utbilding ger digital skjuts åt besöksnäringen
NYHETER. "Utbildningen kan bli startskottet för besöksnäringens digitalisering".
NYHETER. "Utbildningen kan bli startskottet för besöksnäringens digitalisering".
NYHETER. Både Folkhälsomyndigheten och socialstyrelsen säger ja till regeringens förslag på undantag från 50-gränsen vid evenemang med sittande publik. FHM föreslår ett tak på 500 personer.
REPORTAGE. Från december till april bemannas skidorternas liftar, skidskolor, restauranger och hotell av tusentals entusiastiska säsongsanställda.
REPORTAGE. Stockholm satsar på att lyfta fram kreativa näringar för att bli en vassare internationell destination.
REPORTAGE. Besöksliv har träffat krögaren Sayan Isaksson och pratat nya restaurangen, återvinning och varför morteln är ett oöverträffat köksredskap.
REPORTAGE. De närmaste åren väntas en snabb expansion av landets vägkrogar när stora aktörer som McDonald’s och Rasta trycker på gaspedalen.
REPORTAGE. Delningsekonomin är här för att stanna. Men hur kan den svenska besöksnäringen dra nytta av beteendeförändringarna?
REPORTAGE. Johan Rosenlind om hur hans år i restaurangbranschen skapade succéserien Vår tid är nu.
REPORTAGE. Frukosten är en viktig del i hotellupplevelsen. Runt om i landet finns flera exempel på hotell som ger sina gäster en ovanligt bra start på dagen.
REPORTAGE. På restaurang Porten i Kalmar får personer som står långt ifrån arbetsmarknaden en chans att komma ett steg närmare sysselsättning.